2013-01-11 10:00:28• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - hiba csúszott a számításaiba

Napi horoszkóp január 11-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kellemes napja lehet. Valamilyen meglepetésre készül, és ez önnek alighanem mindig nagyobb örömöt okoz, mint annak, akinek szánja. Az adakozás valóban öröm. És most többet is elérhet vele, mint puszta hálát, vagy örömöt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma kicsit kedvetlenül indul a napja, és ezen még az sem segít igazán, hogy délutánra remek programot tervezett. Talán úgy érzi, valami kikopott az életéből. Először is vágyjon rá, hogy visszahozza! Ha még emlékszik, hogy mi is az…

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kivételesen jól indul a mai napja, teli van energiával, tervekkel, új ötletekkel. Ne hagyja, hogy a külső erők, kedvetlen munkatársak, pesszimista hangok lelombozzák. Önnek van igaza, ha cselekedni akar.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A külső szemlélőknek úgy tűnhet, hogy kitaposott úton jár, holott teljesen új koncepciók érlelődnek önben. Azonban az elképzelés önmagában kevés: meg is kellene valósítani, amire vágyik. Kezdje el még ma!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma hihetetlen önben a bizonyítási vágy, biztosan semmit nem fog félbehagyni. Tele van lendülettel és ez a tetterő másoknak is energiaforrásul szolgál. Ahogy az lenni szokott, ön a nap a szürkék egén. Ragyogjon hát!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy látszik, ön még mindig nem pihente ki a nagy karácsonyi rohangálást. Ideje lenne egy kis időt szakítania magára is. Kivehetne néhány szabadnapot. A szolárium is jó hely a töltődésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Most még azok is felnéznek önre, akik eddig tudomást sem vettek a teljesítményéről. Ráadásul nemcsak a munkahelyén, de a családjában is ön állja leginkább a sarat. A viták megint az ön jóakaratán fordulnak meg.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ha eddig nem talált párra, most esélye van a nagy találkozásra. Ha eddig munkátlan volt, ma munkaszerződést köthet. Általában azon az életterületen, ahol eddig kudarcot vallott, ma szerencsés lehet. Vagy hazavihet egy kóbor állatot.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valami hiba csúszott a számításaiba, ezért kénytelen lesz kissé átszervezni a napi programját. Szerencsére ön mindig kellően rugalmas, és ennek ma nagy hasznát veheti. A végén még jobban is jár, mintha az eredeti terveket követné.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A születésnapjára készül, vagy valaki mást akar meglepni valamivel. Egy biztos, ma különleges vásárlásban lesz része. Szerencse nemcsak a megvett áru miatt érheti. Az a személy is fontossá válhat önnek, akitől veszi.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Ellenfelei száma sok, ám önt nem olyan fából faragták, hogy ettől kétségbe esne. Sőt. Alighanem ez az ön élete kovásza, a sava-borsa – kifejezetten igényli a kihívást, a harcot. Ma lesz része egy kis szellemi csatározásban.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy érzi, teljesen hiábavaló, sziszifuszi munkát végez. Mindig mindent elölről kell kezdenie, és ráadásul ezt nem is értékeli senki. Pedig valaki nagyon is tisztán látja, hogy küzd. És hamarosan meg is jutalmazza önt.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: